Na-seizoens plaats

Voor algemene zaken m.b.t. de caravan waar elders op het forum geen onderwerp voor is.
Gebruikersavatar
Betonklinker
Berichten: 121
Lid geworden op: wo 6 jun 2018 19:51
Locatie: Regio Amsterdam/Amstelland

Na-seizoens plaats

Bericht door Betonklinker » zo 19 aug 2018 16:23

De vakantie is helaas weer voorbij, net als voor vele.. en wij willen meer (of beter gezegd 'onze kinderen' awhoea.gif ) met de caravan op pad.
Nu zijn wij beide harde werkers en beide eigenzaak en wilde met de herfstvakantie zowieso weg maar in de 'buurt' (vrouwtje moet terug voor haar zaak 1 dag naar Amsterdam).

De oplossing een na-seizoen plek voor ons, en het is geworden Camping Samoza waar wij de 'kleine' wintertent aan de tandemasser gaan zetten die wij nog hebben liggen. (tent 1,5*2m ofzo), 10a op de plek, CAI, ed.

Voor onze kinderen (4 & 7j) een binnenzwembad en in de weekenden beetje animatie en uitgebreid animatie in de herfstvakantie en voor de totaal prijs van 500 euro waar wij 2 maanden daar kunnen staan. Bij vele campings alleen de herfstvakantie sta je minimaal voor (400 euro), nu kunnen wij nog genieten van de vrije weekenden én de herfstvakantie en onze hond kan lekker mee.

Heb al de vrije plaatsen door gekregen maar volgende week de plekken bekijken en uitzoeken voor zon ed. en het weekend erop de caravan brengen én doorbrengen (seizoens is van 1-9 tot 28-10) haphop.gif
nu1.jpg
~~ Hobby 650 kfu Prestige, airco, mover, satellietschotel, Thule/Omnistore luifel ~~ Met dikke trekker BMW 5 serie Touring F11 met M-pakket ~~

Plaats reactie

Terug naar “Algemeen”